ОТЕЛО

Продукција: Народен театар, Битола

Автор: Вилијам Шекспир

Режија: Димитар Христов

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Јосиф Јосифовски за улогата Јаго,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Олга Наумовска за улогата Емилија.