ОСЛОБОДУВАЊЕ НА СКОПЈЕ

Продукција: Драмски театар, Скопје

Автор: Душан Јовановиќ

Режија: Слободан Унковски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Мајда Тушар за улогата Ленче,
  2. НАГРАДА ЗА УМЕТНИЧКО ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРЕТСТАВА ВО ЦЕЛИНА.