ОРКЕСТАР ТИТАНИК

Продукција: ЕСРА – Скопје

Автор: Христо БОЈЧЕВ

Претставата се одигра на сцената на Камерна сала "Сцена 105" - НУЦК "Марко Цепенков на 15.06.2011

Инспициент: Жарко Намичев
Светло: Игор Георгиев
Тон: Димитар Илиоски


дипломска претстава на студентите по актерска игра во класата на Доц. М-р Роберт ВЕЉАНОВСКИ