ОРКЕСТАР ТИТАНИК

Продукција: Народен театар - Куманово

Автор: Христо БОЈЧЕВ

Режија: Љубиша ГЕОРГИЕВСКИ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 05.06.2006

Сценограф: Љубиша ЈОВАНОВСКИ
Костимограф: Мери ГЕОРГИЕВСКА – ЈОВАНОВСКА
Избор на музика: ЉУБИША ГЕОРГИЕВСКИ
Асистент на режија: Роберт СИМОНОВСКИ


Играат:
Драган СПАСОВ
Горан ИЛИЌ
Александра ПЕШЕВСКА
Драгиша ДИМИТРИЕВСКИ
Гораст ЦВЕТКОВСКИ


Инспициент: Бобан ДИМИТРИЕВСКИ
Тон мајстор: Оливер ИЛИЕВСКИ
Суфлер: Љубинка ПЕТКОВСКА
Светло мајстор: Звонимир МИЦЕВСКИ
Реквизитер и гардеробер: Јадранка БОЈКОВСКА
Декоратери: Драги АНГЕЛОВСКИ, Бобан МИЛАНОВСКИ, Марјан МИЛАНОВСКИ
Маркетинг: Митка МИЛКОВСКА