ОПЕРАЦИЈА ЛИР

Продукција: Народен театар „Антон Панов“ Струмица

Автор: Владимир Плавевски

Режија: Владимир Талески

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА СЦЕНОГРАФИЈА на Елена Иванова.