ОБЅРНИСЕ ВО ГНЕВОТ

Продукција: Народен театар - Битола

Автор: Џон ОЗБОРН

Режија: Јован РИСТОВСКИ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 09.06.2008