NOTRE FEMME DE PARIS

Продукција: Народен театар, Битола

Автор: Јордан Плевнеш

Режија: Владо Цветановски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ДИЗАЈН НА ПРОПАГАНДЕН МАТЕРИЈАЛ на Димитар Кочовски,
  2. НАГРАДА ЗА КОСТИМОГРАФИЈА на Благој Мицевски,
  3. НАГРАДА ЗА СЦЕНОГРАФИЈА на Владо Ѓоревски и Валентин Светозарев,
  4. НАГРАДА ЗА ЕПИЗОДНА УЛОГА „ДИМЧЕ ТРАЈКОВСКИ“ на Методија Марковски за улогата Папа,
  5. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Билјана Таневска за улогата Марија,
  6. НАГРАДА ЗА УМЕТНИЧКО ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРЕТСТАВА ВО ЦЕЛИНА.