Никаде никого немам

Продукција: Црногорско народно позориште, Подгорица, Србија и Црна Гора

Автор: Едвард Бонд

Режија: Егон Савин

Асистент на режија: Велиша ПОПОВИЌ
Сценографија и костимографија:
Миодраг ТАБАЧКИ
Избор на музика: Егон САВИН
Превод: Ѓорѓе КРИВОКАПИЌ
Лектор: Варја ЃУКИЌ


Играат:
Варја ЃУКИЌ – Сара
Борис ИСАКОВИЌ – Џејмс
Никола РИСТАНОВСКИ – Грит


Суфлер: Андријана БОШКОВИЌ
Инспициент: Слободан ВУЈАДИНОВИЌ
Светло: Дејан КАЛЕЗИЌ
Тон мајтор: Драган НОВАКОВИЌ
Автор на назадта: Александар МИЛОСАВЉЕВИЌ


Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА УМЕТНИЧКО ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРЕТСТАВА ВО ЦЕЛИНА ВО ОФФ-ПРОГРАМА.