НИ ВАМУ, НИ ТАМУ

Продукција: НУЦК „Григор Прличев“ - Охрид и Продукција „Видик“ - Скопје

Автор: Бојан ТРИФУНОВСКИ, Симеон ДАМЕВСКИ и Љупчо ТОДОРОВСКИ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 05.06.2012

Играат:
Љупчо ТОДОРОВСКИ-Упа
Симеон ДАМЕВСКИ
Никола КУМЕВ