НИ ЌАР НИ ЗИЈАН

Продукција: Драмски театар, Скопје

Автор: Братислав Димитров

Режија: Димитар Станкоски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МУЗИКА на Група Анастасија,
  2. НАГРАДА ЗА ЕПИЗОДНА УЛОГА „ДИМЧЕ ТРАЈКОВСКИ“ на Драган Спасов за улогата Тимчо,
  3. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Благој Чоревски за улогата Трајче,
  4. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Ленче Делова за улогата Трајанка.