НЕ СЕ КЛАДИ НА ЕНГЛЕЗИ

Продукција: Продукција АУДЕНЦИЈА

Автор: Владимир ЃУРЃЕВИЌ

Режија: Синиша ЕФТИМОВ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 09.06.2014

Играат:
Оливер МИТКОВСКИ
Сашко КОЦЕВ
Александар МИКИЌ