НЕ ИГРАЈ НА АНГЛИЧАНИ

Продукција: НУЦК „Трајко Прокопиев“ - Театар Куманово

Автор: Владимир ЃУРЃЕВИЌ

Режија: Кирил ПЕТРЕСКИ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 06.06.2010

Превод: Григориј МАРКОСКИ
Режија: Кирил ПЕТРЕСКИ
Сценографија и избор на костими: Бојан МАНЕВСКИ


Играат:
Димитрија ДОКСЕВСКИ к.г.
Ивица ДИМИТРИЈЕВИЌ
Зоран ИВАНОСКИ к.г.