НЕ ЧУКАЈ БЛИСКУ ДО СРЦЕТО

Продукција: НУЦК „Антон Панов“ - Народен театар – Струмица

Автор: Митко БОЈАЏИСКИ

Режија: Синиша ЕВТИМОВ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 10,06,2013

Сценографија и костимографија: Илина АНГЕЛОВСКА


Играат:
Таткото: Ванчо МЕЛЕВ
Мајката: Оливера АРИЗАНОВА
Ќерката Ана: Јулија МИЛКОВА
Тоше: Стојан ВЕЛКОВ – Трн

Музичка група “Friends”


Инспициент: Љупчо ФИЛЧЕВ
Суфлер: Ѓорѓи ВАСИЛЕВ
Светло: Петре ПЕФКЕВ
Реквизитер: Злата КАЛАПОЦЕВА
Сценски мајстор: Перица КОСТУРАНОВ
Сценски декор: Ѓорѓи АРИЗАНОВ, Спасо МЕЛЕВ, Томе ВИТАНОВ
Видео оператор: Благица ЈАНЕВА