НАЖАЛЕНА ФАМИЛИЈА

Продукција: Народен театар „Јордан Хаџи Константинов – Џинот“, Велес

Автор: Бранислав Нушиќ

Режија: Димитар Станкоски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА КОСТИМОГРАФИЈА на Елена Дончева,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Благој Чоревски за улогата Агатон.