НАЖАЛЕНА ФАМИЛИЈА

Продукција: Народен театар, Битола

Автор: Бранислав Нушиќ

Режија: Душан Наумовски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА УМЕТНИЧКО ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРЕТСТАВА ВО ЦЕЛИНА.