НАСИЛНИКОТ ОД ТОРОЗ

Продукција: Театар на народностите - Турска драма, Скопје

Автор: Асен Несим

Режија: Кемал Лила

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Љутви Сејфула за улогата Нури Сајнер.