НА ДНОТО

Продукција: Народен театар, Битола

Автор: Максим Горки

Режија: Боро Драшковиќ

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ДИЗАЈН НА ПРОПАГАНДЕН МАТЕРИЈАЛ на Христо Бојаџиев и Владо Ѓоревски.