MY NAME IS GORAN STEFANOVSKI

Продукција: НУ Драмски театар – Скопје

Режија: Бранислав МИЌУНОВИЌ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 04.06.2022

Драматург: Бранислава ИЛИЌ
Сценограф: Александар ДЕНИЌ
Костимограф: Роза ТРАЈЧЕСКА РИСТОВСКА
Авторска музика: Влатко СТЕФАНОВСКИ
Музички соработник: Давор ЈОРДАНОВСКИ
Асистент на режија: Кристијан АТАНАСОВ
Користени нумери: „Што те нема“ – Јадранка СТОЈАКОВИЌ,
„Била је тако лепа“ – Драган СТОЈНИЌ


Играат:
Мето ЈОВАНОВСКИ
Стефан ВУЈИСИЌ
Биљана ДРАГИЌЕВИЌ – ПРОЈКОВСКА
Јелена ЖУГИЌ
Игор АНГЕЛОВ
Драган СПАСОВ Дац
Софија КУНОВСКА
Соња СТАМБОЛЏИОСКА
Златко МИТРЕСКИ
Дамјан ЦВЕТАНОВСКИ
Ана ДИМИТРОВА
Саша ДИМИТРИЕВСКА


Инспициент: Жарко НАМИЧЕВ
Суфлер: Жаклина ЦВЕТКОВСКА
В.д. Директор: Катарина КОЦЕВСКА ХАЏИ ВАСИЛЕВА