МУРЛИН МУРЛО

Продукција: УКИМ - Факултет за драмски уметности – Скопје

Автор: Николај КОЉАДА

Режија: -

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 07.10.2021

Дипломска претстава на студентите на отсекот Драмски актери во класата на ред. проф. д-р Сузана КИРАНЏИСКА и вон. проф. м-р Кристина ЛЕЛОВАЦ


Играат:
Олга: Нина ЕЛЗЕСЕР
Михаил: Антонио ТАШКОВСКИ
Алексеј: Дениз АЈДАРЕВИЌ
Ина: Сандра ТАНЧЕВА


Во претставата е користена музика на Марјан НЕЌАК