МРТВИ УШИ

Продукција: Факултет за драмски уметности - Скопје

Автор: Олег БОГАЕВ

Режија: -

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 10.06.2016

Испит по актерска игра (III година)
Класа на вон. проф. Д-р Сузана КИРАНЏИСКА со асс. М-р Кристина ЛЕЛОВАЦ