МР БАЛКАН

Продукција: Австралиско Македонски театар од Сиднеј - Австралија

Автор: Стефо НАНЦУ и Душан РИСТЕВСКИ

Режија: Стефо НАНЦУ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 15.06.2011

Играат:
Васко СРБИНОВСКИ
Соња ЗЕНГОВСКА
Пецо ЗЕНГОВСКИ
Митра НЕДАНОВСКА – НЕШКОВСКА
Стефо НАНЦУ
Татјана ТОДОРОСКА
Спасиа ОГНЕНОВСКИ
Илдико КАСА
Јасмина ЗЕНГОВСКА
Душан РИСТЕВСКИ
Јован РИСТЕВСКИ