МНОГУ ВРЕВА ЗА НИШТО

Продукција: НУ Театар „Комедија“ – Скопје

Автор: Вилијам ШЕКСПИР

Режија: Дејан ПРОЈКОВСКИ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 13.06.2015

Сценограф: Валентин СВЕТОЗАРЕВ
Костимограф : Благој МИЦЕВСКИ
Композитор: Горан ТРАЈКОСКИ


Играат:
Атанас АТАНАСОВСКИ
Валентин КОСТАДИНОВСКИ
Жарко ДИМОСКИ
Илија ИЛИОСКИ
Роберт РИСТОВ
Едмонд СОТИР
Крсте ЈОВАНОВСКИ
Ердоан МАКСУТ
Зорица НУШЕВА
Нина ДЕАН
Кристина ЛАСОВСКА
Ева СКЕНДЕРОВСКА


Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА КОРЕОГРАФИЈА И СЦЕНСКИ ДВИЖЕЊА на Елена Прокопева.