МЛАДИ СИНОВИ

Продукција: Народен театар, Куманово

Автор: Васил Иљоски

Режија: Димитар Христов

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА СЦЕНОГРАФИЈА на Панче Минов,
  2. НАГРАДА ЗА МЛАД АКТЕР „ТРАЈКО ЧОРЕВСКИ“ на Живко Никлевски за улогата Миле,
  3. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Анастас Миса за улогата Костадин.