МЕМЕТ

Продукција: Театар на народностите — Турска драма, Скопје

Автор: Ирфан Бељур

Режија: Наум Пановски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МЛАД АКТЕР „ТРАЈКО ЧОРЕВСКИ“ на Атила Клинче за улогата Мемет.