МЕДЕЈА

Продукција: Народен театар, Штип

Автор: Робин Џеферс

Режија: Георги Трајанов

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Ружа Икономова за улогата Доилката.