МАТУРА

Продукција: Народен театар, Битола

Автор: Ладислав Фодор

Режија: Димче Стефановски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Олга Наумовска за улогата Ана,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Ацо Стефановски за улогата д-р Штефан.