МАНГИ ПИЈАТ ЧАЈ

Продукција: Народен театар „Војдан Чернодрински“ Прилеп

Автор: Драгослав Михаиловиќ

Режија: Блаже Алексоски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Блаже Алексоски за улогата Ристе,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Кирил Ристоски за улогата Шеф на бифето.