МАГНА КАРТА

Продукција: Народен театар, Битола

Автор: Марио Роси

Режија: Златко Свибен

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА СЦЕНОГРАФИЈА на Бјанка Аџиќ-Урсулов,
  2. НАГРАДА ЗА МЛАД АКТЕР „ТРАЈКО ЧОРЕВСКИ“ на Соња Михајлова за улогата Сандра Заум,
  3. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Соња Михајлова за улогата Сандра Заум,
  4. НАГРАДА ЗА УМЕТНИЧКО ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРЕТСТАВА ВО ЦЕЛИНА.