LOOPING

Продукција: Народен театар „Тоша Јовановиќ“ - Зрењанин, Р.Србија и Црна Гора

Автор: Ненад ВУЈАДИНОВИЌ

Режија: Драган ОСТОЈИЌ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 08.06.2005

Сценографија: Драган ОСТОЈИЌ
Костимографија: Драган ОСТОЈИЌ
Избор на музика: Драган ОСТОЈИЌ


Играат:
Мирко ПАНТЕЛИЌ
Љубиша МИЛИЧИЌ


Вокал: Зага МАТЕЈИН