ЉУБОВНИКОТ

Продукција: ЕСРА – Скопје

Автор: Харолд ПИНТЕР

Режија: Ирена СТЕРИЈОВСКА

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 06.06.2012

Демонстратор: Андреј ЦВЕТАНОВСКИ
Костимографија: Ана КРКУЛЕВСКА


дипломска претстава по актерска игра класата ја води проф. Дејан ПРОЈКОВСКИ