ЛЕТ ВО ТРИ ГЛАВИ

Продукција: Македонски народен театар - Скопје

Автор: Загорка ПОП АНТОСКА-АНДОВСКА

Режија: Никола РИСТОВ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 07.06.2009

Асистент на режија: Јован РИСТОВСКИ
Костимограф: Маја КИКИРИТКОВА
Музика: Димитар ПЕТРОВ, Антонио ДОЈЧИНОВСКИ
Лектор: Цветанка НЕДАНОВСКА


Играат:
Оливер МИТКОВСКИ
Камка ТОЦИНОВСКИ
Александар МИКИЌ
Александар ШЕХТАНСКИ
Борче НАЧЕВ
Владо ЈАЧЕВ
Игор АНГЕЛОВ
Славиша КАЕВСКИ


Тон: Ненад ТРПЕНОСКИ
Светло: Горјан ТЕМЕЛКОВСКИ
Инспициент: Горан МАНОВ