ЛЕТ ВО МЕСТО

Продукција: Дом на млади „25 Мај” Скопје

Автор: Горан Стефановски

Режија: Слободан Унковски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МУЗИКА на Групата „Леб и сол“,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Нада Гешоска за улогата Султана.