КРЧМА НА ПАТОТ ЗА ЈЕВРОПА

Продукција: Народен театар „Јордан Хаџи Константинов – Џинот“, Велес

Автор: Жанина Мирчевска

Режија: Коле Ангеловски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Јордан Витанов за улогата Содо Арамијатам.