КРЧМА КРАЈ ПАТОТ

Продукција: Народен театар „Војдан Чернодрински“ Прилеп

Автор: Антон Павлович Чехов

Режија: Бранко Ставрев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ДИЗАЈН НА ПРОПАГАНДЕН МАТЕРИЈАЛ на Сашо и Валентин Светозареви,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Лилјана Велјанова за улогата Попова.