КОСКИТЕ ШТО ДОАЃААТ ДОЦНА

Продукција: Театар на народностите — Албанска драма, Скопје

Автор: Теки Дервиши

Режија: Владимир Милчин

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МУЗИКА на Башким Шеху,
  2. НАГРАДА ЗА КОСТИМОГРАФИЈА на Благој Мицевски,
  3. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Рефет Абази за улогата Марк Алем,
  4. НАГРАДА ЗА РЕЖИЈА на Владимир Милчин.