КОМШИЛУК НАОПАКУ

Продукција: Драмски театар - Скопје

Автор: Нина МИТРОВИЌ

Режија: Нени ДЕЛМЕСТРЕ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 12.06.2008

претстава по покана за свеченото затворање