КОЛОБАН

Продукција: Народен театар „Војдан Чернодрински“ Прилеп

Автор: Блаже Алексоски

Режија: Љубиша Георгиевски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ТЕКСТ НА СОВРЕМЕНА ДОМАШНА ДРАМА на Блаже Алексоски.