КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВИРЏИНИЈА ВУЛФ

Продукција: Народен театар, Битола

Автор: Едвард Олби

Режија: Љуба Милошевиќ

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА КОСТИМОГРАФИЈА на Сотир Наумовски,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Олга Наумовска за улогата Марта,
  3. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Љубиша Трајковски за улогата Џорџ.