КЛАУСТРОФОБИЧНА КОМЕДИЈА

Продукција: Драмски театар, Скопје

Автор: Душан Ковачевиќ

Режија: Димитар Станкоски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Стево Спасовски за улогата Саво.