КЛАУСТРОФОБИЧНА КОМЕДИЈА

Продукција: Народен театар, Прилеп

Автор: Душан Ковачевиќ

Режија: Стојан Стојановски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МЛАД АКТЕР „ТРАЈКО ЧОРЕВСКИ“ на Најдо Тодески за улогата Тејо.