КАНДИД ВО ЗЕМЈАТА НА ЧУДАТА

Продукција: Драмски театар, Скопје

Автор: Венко Андоновски

Режија: Димитар Станкоски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ТЕКСТ НА СОВРЕМЕНА ДОМАШНА ДРАМА на Венко Андоновски.