КАМИНОТ

Продукција: НУЦК „Антон Панов“ - Народен театар – Струмица

Автор: Маргарит МИНКОВ

Режија: Васил МИХАИЛ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 11.06.2014

Играат:
Хенри: Коста АНГОВ
Ирис: Јасмина ВУЧКОВА