КАМЕН ЗА ПОД ГЛАВА

Продукција: Народен театар, Битола

Автор: Милица Новковиќ

Режија: Љуба Милошевиќ

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Љубиша Трајковски за улогата Новак.