ЈУНОНА И ПАУНОТ

Продукција: Народен театар, Куманово

Автор: Шон О` Кејси

Режија: Душко Наумовски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Ѓоко Николовски,
  2. НАГРАДА ЗА РЕЖИЈА на Душко Наумовски.