ЈУГОСЛОВЕНСКА АНТИТЕЗА

Продукција: Драмски театар, Скопје

Автор: Јордан Плевнеш

Режија: Љубиша Георгиевски

во чест на наградените


(претстава по покана за свеченото затворање)