ЈЕЛЕНА ЌЕТКОВИЌ

Продукција: Народен театар, Битола

Автор: Александар Поповиќ

Режија: Петар Говедаровиќ

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МЛАД АКТЕР „ТРАЈКО ЧОРЕВСКИ“ на Борис Чоревски,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Јоана Попоска за улогата Јелена.