ИЗМАМА

Продукција: Народен театар, Штип

Автор: Бранко Пендовски

Режија: Душко Шоргиоски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ТЕКСТ НА СОВРЕМЕНА ДОМАШНА ДРАМА на Бранко Пендовски,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Елица Кирова за улогата Рада.