ИТРОМАН ПЕЈО

Продукција: Народен театар „Војдан Чернодрински“, Прилеп

Автор: Блаже Алексоски

Режија: Ацо Алексов

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МЛАД АКТЕР „ТРАЈКО ЧОРЕВСКИ“ на Димитар Вандески за улогата Итроманот Пејо,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Методија Петкоски за улогата Итроманот Пејо.