ИСПИТНА ПРЕТСТАВА

Продукција: ЕСРА - Универзитет за Аудиовизуелни Уметности – Скопје

Автор: -

Режија: -

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 12.06.2017

Завршен испит за втора година на студентите на актерска игра од класата на проф. Мето ЈОВАНОВСКИ, доцент Магдалена РИЗОВА ЧЕРНИХ и асистент Алексндра ОГНЕНОВСКА