Испитна претстава

Продукција: Факултет за драмски уметности - Скопје

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 04.06.2007

на студентите од IV година во класата на проф. Владо ЦВЕТАНОВСКИ и доц. Мими ТАНЕВСКА